Pleisterwerken

Uw pleisterwerken afgewerkt tot in de puntjes

Vrijblijvend telefonisch contact opnemen? Bel nu +32 470 67 06 42 

Pleisterwerken - Bezettingswerken

Pleisterwerken

Pleisterwerken vormen de basis voor de afwerking van jouw interieur. Wil je een kwalitatieve afwerking zonder scheuren of barsten? Doe dan beroep op onze ervaren bezetters en expertise.
Pleisterwerken

Natte bepleistering

Voor de uitvoering van de gewone of “natte” bepleistering maken wij gebruik van natuurgips. Wij werken in één laag tenzij de omstandigheden om een andere techniek vragen. Bij renovaties wordt het oude pleisterwerk dikwijls afgekapt en moeten soms grote verschillen in dikte overbrugd worden. Dit kan gebeuren door in meerdere lagen te werken of door de muren eerst recht te trekken.

Pleisterwerken

Hoe we werken:

  • Voor de start zorgen we voor een goede voorbereiding en communicatie.

  • Eerst doen we de werkvoorbereidingen zoals het leveren van materialen en plaatsen van stellingen.

  • De werken starten met alles ‘pleister klaar’ te maken. Tegen de ramen plaatsen we profielen, die de bewegingen van ramen en deuren opvangen, zodat de bezetting niet scheurt. Plafonds onder het dak kunnen met Stucanet of gipsplaten worden bekleed en krijgen daarna ook een bepleisteringlaag. Soms moeten we eerst oude pleisterlagen afkappen.

  • Eens alles klaar is kunnen onze stukadoors starten met het aanbrengen van de gipslaag.

  • Na de bezettingswerken zorgen wij voor het opruimen en verwijderen van het afval. De gebruikte materialen worden maximaal gerecycleerd.

Vraag een gratis expertise aan

Onze experts brengen u gratis een bezoek, delen hun expertise en geven u vrijblijvend advies. Bovendien verklaren de meeste klanten dat ze na onze expertise met betere ideeën aan de slag kunnen gaan.