GYPROCWERKEN

Al meer dan 15 jaar zijn we actief en helpen we onze klanten om beter te wonen en leven.

Gyprocwerken iets voor jou?

Ben je van plan nieuwe wanden of plafonds te laten plaatsen?

Dan is Gyproc misschien wel de oplossing voor jou want Gyproc is zowat de meest eenvoudige en betaalbare oplossing als je extra wanden of een nieuw plafond wil plaatsen.

Gyprocwerken zullen je bijvoorbeeld in staat stellen om een  grote ruimte in twee of meer aparte ruimtes in te delen, een plafond te verlagen of een zolder af te werken. Gyproc wordt voor bijna een eindeloos aantal toepassingen gebruikt.

We geven je alvast een overzicht van enkele mogelijkheden.

gyproc werken

Scheidingswanden plaatsen met Gyproc

Gyprocwerken kunnen je helpen om ruimtes in je woning opnieuw in te delen. Wil je dit doen op een snelle en efficiënte manier, dan zijn scheidingswanden in Gyproc meestal een goede oplossing. Er zijn heel wat mogelijkheden afhankelijk van het doel en de gewenste sterkte. Het integreren van warmte- of geluidsisolatie is ook mogelijk.

Een scheidingswand of valse wand kan gebouwd worden met een houten frame of metalen profielen. Elke scheidingswand van Gyproc kan natuurlijk voorzien worden van de nodige raam- of deuropeningen.

Gyprocwerken voorzetwanden

Met Gyprocwerken kan je ook voorzetwanden plaatsen voor bijvoorbeeld renovaties waarbij muren in slechte staat verkeren. Door middel van een voorzetwand kan je dan een muren er als nieuw laten uitzien. Bovendien kan je de muur ook extra isoleren. Het is een zeer betaalbare werkwijze want ook de plaatsing van diverse leidingen, schakelaars en ventilatie is vrij eenvoudig.

Zelfs constructies zoals een wasbak of een toilet kunnen mits een gedegen voorbereiding geplaatst worden tegen een voorzetwand.

gyproc werken
gyproc werken

Gyproc plafonds

Gyproc plafonds bieden heel wat voordelen, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw. Dit komt omdat een plafond van Gyproc eenvoudig voorzien kan worden van inbouwspots en ventilatie. Een verlaagd plafond in gipsplaten is ook geschikt om van binnenuit extra te isoleren. Er kan gekozen worden voor vrijdragende of afhangende plafonds.

VRAAG HIER EEN GRATIS PRIJSOFFERTE

Onze experts brengen u gratis een bezoek, delen hun expertise en geven u vrijblijvend advies. Bovendien verklaren de meeste klanten dat ze na onze expertise met betere ideeën aan de slag kunnen gaan.

Doe het nu want dit neemt maar enkele seconden tijd in beslag.