GEVELRENOVATIE

MET OF ZONDER ISOLATIE

We hebben al meer dan 15 jaar tevreden klanten!

Gevelrenovatie met of zonder isolatie

Mecdecor is uw partner voor gevelwerken. We vernieuwen, herstellen of renoveren uw gevel. Door je gevel te renoveren kan je je woning er weer als nieuw laten uitzien, verhoog je de waarde van je huis en hou je ook vocht tegen. We kunnen de gevel reinigen, voegen vernieuwen en metselwerk herstellen.

Daarnaast installeren wij ook gevelbekleding. Wat betreft gevelbekleding zijn er heel wat mogelijkheden. Voor iedere stijl en budget wat wils.  We gebruiken en installeren materialen zoals gipsbepleistering, crepi, steenstrips, natuursteen, hout, kunststof, spuitkurk, panelen, … en dit met of zonder isolatie.

Wij geloven dat elke gevel een expert verdient want uw gevel heeft een grote impact op de waarde en het zicht van uw huis. De gevel van uw huis moet niet enkel mooi zijn want een gevel moet uw huis ook beschermen tegen weersomstandigheden en de warmte of koelte in uw huis bewaren.

Kiezen om je huis te laten isoleren

Een goede isolatie van uw woning kan uw wooncomfort verhogen en zal zorgen dat er minder energie (verwarmingskosten) verloren gaat.

Een woning die professioneel geïsoleerd is drukt de kosten van uw energiefactuur aanzienlijk. Je kan stellen dat een slecht geïsoleerd huis jaarlijks gemiddeld 2.100 m³ gas verbruikt voor verwarming. Bij een goed geïsoleerd huis ligt dit verbruik ongeveer 3 maal lager (+/- 700 m³). Goede isolatie is dus financieel aantrekkelijk.

Daarnaast draagt het isoleren bij tot een verhoging van het wooncomfort. Dit komt omdat woningisolatie ervoor zorgt dat u minder last heeft van geluid, tocht en vocht. Een goede isolatie verlaagt jouw energierekening en maakt het aangenamer wonen.

gevelrenovatie

Werkzaamheden gevelrenovatie 

Uw gevel laten renoveren is absoluut werk voor erkende vakmensen want de complexiteit en techniciteit liggen hoog.
Mecdecor heeft al ruim vijftien jaar ervaring en wordt sinds jaren erkent als dé gevelexpert in Vlaanderen. Wij zorgen niet alleen voor een perfecte afwerking van uw gevel. Onze klanten appreciëren het feit dat we onze afspraken steeds nakomen en elke werf strikt opvolgen.

Met onze aanpak zorgen we maximaal voor tevreden klanten.

Premies voor gevelrenovatie en -isolatie

Als u uw gevel isoleert kan u via uw netbeheerder in aanmerking komen voor een energiepremie.
Wil u hiervoor in aanmerking komen?

Vraag dan aan onze expert de voorwaarden om hieraan te voldoen.

Ik wil een GRATIS offerte

Gevelisolatie

Gevelisolatie wordt niet alleen toegepast om energie te besparen. Hieronder de belangrijkste argumenten waarom onze klanten kiezen voor gevelisolatie, in nieuwbouw of renovatie.

  • Gevelisolatie zorgt voor verfraaiing van de gevel.

  • De verkoopbaarheid & verhuurbaarheid van het vastgoed wordt verhoogd.

  • De waarde van de woning stijgt.

  • Naast thermische isolatie kan er bijkomend ook akoestisch voordeel gedaan worden

  • Een warmere woning in de winter en een koeler huis in de zomer

gevel isoleren

VRAAG HIER EEN GRATIS EXPERTISE

Onze experts brengen u gratis een bezoek, delen hun expertise en geven u vrijblijvend advies. Bovendien verklaren de meeste klanten dat ze na onze expertise met betere ideeën aan de slag kunnen gaan.

KLIK HIER VOOR JE GRATIS PRIJSAANVRAAG

Doe het nu want dit neemt maar enkele seconden tijd in beslag.