Gevelrenovatie

Gevelwerken met of zonder isolatie door onze ervaren vakmannen

Mooier wonen & minder energie verbruiken


MEC Decor is jouw partner voor gevelwerken. We vernieuwen, herstellen of renoveren jouw gevel. Door je gevel te renoveren ziet je woning er weer als nieuw uit, verhoog je de waarde van je huis en hou je ook vocht tegen. We kunnen de gevel reinigen, voegen, vernieuwen en metselwerk herstellen.

Daarnaast installeren wij ook gevelbekleding. Wat betreft gevelbekleding zijn er heel wat mogelijkheden. Voor iedere stijl en budget wat wils.  We gebruiken en installeren materialen zoals gipsbepleistering, crepi, steenstrips, natuursteen, hout, kunststof, spuitkurk, panelen, … en dit met of zonder isolatie.

Wij geloven dat elke gevel een eigen expert verdient. Een gevel heeft niet alleen impact op de waarde en look van jouw woning, hij moet je ook beschermen tegen slechte weersomstandigheden en de warmte of koelte bewaren.Een goede isolatie van je woning verhoogt je wooncomfort en zorgt ervoor dat er minder energie verloren gaat.

Een woning die professioneel geïsoleerd is drukt de kosten van uw energiefactuur aanzienlijk. Je kan stellen dat een slecht geïsoleerd huis jaarlijks gemiddeld 2.100 m³ gas verbruikt voor verwarming. Bij een goed geïsoleerd huis ligt dit verbruik ongeveer 3 maal lager (+/- 700 m³). Goede isolatie is daarom financieel erg aantrekkelijk.

Daarnaast draagt het isoleren bij tot een verhoging van je wooncomfort. Dit komt omdat woningisolatie ervoor zorgt dat je minder last hebt van geluid, tocht en vocht. Een goede isolatie verlaagt jouw energierekening en maakt het aangenamer wonen.

Gevelrenovatie

Werkzaamheden gevelrenovatie 

Door de complexiteit en techniciteit van een gevelrenovatie heb je erkende vakmensen nodig. MEC Decor heeft al ruim vijftien jaar ervaring en reeds jaren erkent als dé gevelexpert in Vlaanderen. Niet alleen zorgen wij voor een perfecte afwerking van jouw gevel, ook komen we de geplande afspraken nauwgezet na.

Met onze aanpak zorgen we voor maximaal tevreden klanten.

Premies voor gevelrenovatie en -isolatie

Als je jouw gevel isoleert kan je via jouw netbeheerder in aanmerking komen voor een energiepremie.
Wil je hiervoor in aanmerking komen?

Vraag dan aan onze expert de voorwaarden om hieraan te voldoen.

Gevelrenovatie

Gevelisolatie

Gevelisolatie wordt niet alleen toegepast om energie te besparen. Hieronder de belangrijkste argumenten waarom onze klanten kiezen voor gevelisolatie, in nieuwbouw of renovatie.

  • Gevelisolatie zorgt voor verfraaiing van de gevel.

  • De verkoopbaarheid & verhuurbaarheid van het vastgoed wordt verhoogd.

  • De waarde van de woning stijgt.

  • Naast thermische isolatie heb je ook akoestisch voordeel

  • Een warmere woning in de winter en een koeler huis in de zomer

Vraag een expertise gesprek aan

Onze experts brengen jou gratis een bezoek en delen tijdens het expertise gesprek hun vrijblijvend advies. Onze klanten geven aan dat ze na het gesprek met betere ideeën aan de slag kunnen gaan.