Aannemer schilderwerken

Ons schilderwerk zorgt voor de finishing touch

Vrijblijvend telefonisch contact opnemen? Bel nu +32 470 67 06 42 

Detaillistisch schilderwerk en houtimitaties

Wij zijn uw aannemer schilderwerken

Al meer dan 15 jaar zijn we actief en helpen we onze klanten om beter te wonen en leven.

Wij zijn de gepaste aannemer schilderwerken voor u. Want door onze jarenlange ervaring en de vakkennis van onze medewerkers kunnen we steeds opnieuw garant staan voor kwalitatief en goed afgewerkt schilderwerk. Wij worden zelfs regelmatig benaderd vanuit culturele instellingen voor het uitvoeren van restauratiewerkzaamheden aan cultureel erfgoed. Onder meer voor detaillistisch schilderwerk en houtimitaties.
Aannemer schilderwerken

Voor wie werken we als aannemer schilderwerken?

Wij schilderen zowel in opdracht van particulieren als van grotere organisaties. Ook woningcoöperaties doen een beroep op ons voor hun schilderwerken. Daarnaast schilderen we ook voor heel wat opdrachtgevers met nieuwbouwprojecten.

Aannemer schilderwerken

Schilderwerken binnen en buiten

Onderhoud en renovatie neemt een belangrijk onderdeel van onze schilderwerkzaamheden in beslag, maar we zijn ook actief in de nieuwbouw en projectmatige utiliteitsbouw. We schilderen particulieren woningen en hebben ook een ruime ervaring met kantoren, kerken en andere bedrijfsruimten. Naast het schilderwerk verzorgen wij ook de beglazing en de wandafwerking.

Vraag een gratis expertise aan

Onze experts brengen u gratis een bezoek, delen hun expertise en geven u vrijblijvend advies. Bovendien verklaren de meeste klanten dat ze na onze expertise met betere ideeën aan de slag kunnen gaan.